grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

3 YIL ARADAN SONRA İLK BYPASS AMELİYATI YAPILDI!

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde başarılı ameliyatlar yapılmaya devam ediyor. Son olarak 3 yıl önce yapılan bypass ameliyatı ilk defa hastanemizde yapıldı.

Sağlık Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 23:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde başarılı ameliyatlar yapılmaya devam ediyor.
Son olarak 3 yıl önce yapılan bypass ameliyatı ilk defa hastanemizde yapıldı.
62 yaşındaki Özcan Baran isimli hastamız Kalp Damar Cerrahi ekibimiz tarafından başarılı bir bypass ameliyat yapılarak sağlığına kavuştu.
Ameliyatı yapan Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Sanan Huseynov yaptığı açıklamada, "Kliniğimize başvuran 62 yaşındaki hastamızın kalbi besleyen 4 damarında tıkanıklık tespit ettik. Yapılan testler ve muayeneler sonucunda ekibimizle yaptığımız değerlendirme sonucunda bypass ameliyatı kararı aldık. Kliniğimizde bir ekip olarak hastamızın açık kalp ameliyatını yaparak 4 damarını değiştirdik. Burada Anestezi ekibimizde çok teşekkür ediyoruz. Hastamız takip için 2 günlük KVC yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Daha sonra klinik servisimize alınarak tedavisi tamamlanan hastamızı evine taburcu ettik. Başarılı bir operasyon ve sonrasında hastamız sağlığına kavuştu." dedi.
Başhekimimiz Prof. Dr. Ali Güneş yaptığı açıklamada hastanemizde göreve başladığımız gün itibari ile devam eden birçok sağlık hizmeti yanında pandemi nedeniyle ara verilen ve yeni açılan bir çok sağlık hizmetini de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunlardan Çocuk acil servisinin açılması, 6 yataklı inme ünitesinin yeniden açılması, uyku ünitesinin yeniden açılması, 50 yataklı fizik tedavi ünitesinin 150 yatağa çıkarılması, ayaktan fizik tedavi ünite sayılarının artırılması, fizik tedavi robotik cihazlarının alınıp hizmete sunulması, üniversitemizdeki 17 fizyoterapist ile sözleşme imzalayıp sağlık hizmetine dahil edilmesi, EMG ünitesinin aktive edilmesi, 78 adet olan poliklinik sayısının 101 civarına çıkarılması, günlük poliklinik hasta sayısının 3500-4000 civarından 5000-6000 civarına çıkarılması, dış lab hizmet alımı vb bir çok sağlık hizmetinin sunulması gerçekleştirdik. Bu hizmetlerden biri de hastaların il dışına en çok sevk nedeni olan kalp ameliyatları idi. Üç yıl önce ara verilen ve yaptığımız görüşmeler neticesinde hastanemize yeni başlayan hekimlerle birlikte ilk kalp ameliyatımızı da yaparak hastamızı taburcu ettik. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.