grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti'nin 3'erli Anket Gruplarında Seher Ünsal'ın Adı Değişmiyor

AK Parti'nin, 15 Ocak'ta açıklayacağı Kırşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalarda üzerinde durulan isimler, arasında Seher Ünsal'ın ismi dikkat çekiyor.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 00:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde CHP'nin Belediye Başkan Adayı 2 hafta önce Selahattin Ekicioğlu olarak açıklanmıştı.AK Parti'nin çıkaracağı ve MHP'nin de destek vereceği aday ise henüz açıklanmadı.AK Parti'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı 15 Ocak tarihinde açıklanacak.Parti kurmaylarının tek bir isim üzerinde mutabık kalamadığı konuşuluyor.AK Parti'nin Kırşehir'i henüz belirleyememesinin ardında ise yapılan anketlerden çıkan sonuçların etkili olduğu bildiriliyor.

AK Parti, hem anketlerle hem de telefonla ulaştıkları parti mensuplarına adaylara ilişkin görüşlerini soruyor.AK Parti'nin doğru adayı belirlemek için 3'erli gruplar oluşturarak kamuoyu ve parti tabanı yoklaması gerçekleştirdiği ifade ediliyor.

Buna göre son yapılan anketlerde 3 isim sorularak hangisinin seçimi kazanabileceği soruluyor.Son yapılan ankette Seher Ünsal, Şaban Çelik ve Osman Arslan isimlerine yer verildi.Vatandaşların bu 3 isim arasından tercihi soruldu.

AK Parti Genel Merkezi , anketle birlikte teşkilat mensuplarını telefonla arayarak 3 isimle ilgili soru yöneltti.Yerel yönetimlerden sorumlu genel merkez kurmaylarının isimlerini sorduğu kişiler ise ; Seher Ünsal, Mikail Arslan ve Muzaffer Aslan oldu.

Böylece Genel Merkez tarafından en son değerlendirme için gerçekleştirilen araştırmada iki ayrı 3'erli grupta da AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal yer aldı.

Mevcut teşkilat mensupları da AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın aday olarak gösterileceğini düşünüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.