grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Engelli çoban koyunları kurda kaptırdı !

Kırşehir'in Çiçekdağı Boğazevci Köyünden engelli Çoban Musa Demirezen, Eğri alan yaylasında koyunlarını otlatırken rahatsızlanıyor, kendine geldiğinde 3 koyunu kurtlar tarafından yenmiş ve 11 koyunu ise kayıp.

Gündem Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 00:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

 

Engelli Çobanın Zor Anları

Musa Demirezen, Eğri Alan Yaylasında koyunlarını otlatırken rahatsızlandı. Olayın ardından kendine geldiğinde, 3 koyununun kurtlar tarafından yenildiğini ve 11 koyununun kaybolduğunu fark etti. Bu olay, hem Demirezen için hem de ailesi için büyük bir sıkıntıya yol açtı.

Kayıp Koyunlar İçin Çevre Köylerde Arama Çalışmaları

Demirezen'in ailesi ve komşuları, kayıp koyunları bulmak için etraf köylerde ve yayla alanlarında aramalar yapmış, ancak henüz herhangi bir sonuca ulaşamamışlar. Durumun aciliyeti ve Demirezen'in engelli olması, arama çalışmalarını daha da önemli hale getiriyor.

Mehmet Demirezen'den Yardım Çağrısı

Musa Demirezen'nin abisi Mehmet Demirezen, kayıp koyunlar hakkında bilgisi olan veya görenlerin kendilerine ulaşmasını rica etti. Telefon numarasını paylaşan Demirezen, kardeşinin tek geliri olan koyunların kaybının yarattığı derin üzüntüyü dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.