grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kooperatif Marketler Pahalılıkta 3 Harfli Marketleri Geçti

Enflasyonla mücadele için çılan tarım kredi kooperatif marketlerin 3 harfli olarak tabir edilen zincir marketlere göre daha pahalı ürünler sattıkları ifade ediliyor.

Ekonomi Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 22:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Enflasyona karşı mücadele için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla açılan Tarım kredi kooperatif marketler, fiyatlarıyla sürekli olarak eleştirilen BİM, A101 ve Şok marketleri geride bıraktı.Vatandaşlar ucuz gıda ürünü alabilmek için Tarım Kredi Kooperatif marketlere gidiyor ama diğer marketlerle karşılaştırıldığında ürünlerin fiyatlarını daha fahiş buluyor.

Enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle market market gezen vatandaşlara göre Tarım Kredi Kooperatif Marketlerdeki gıda fiyatları 3 harfli olarak tabir edilen marketlere göre daha pahalı.

Devlet tarafından kuruldukları için daha uygun fiyatlara gıda ürünü almak istediklerini belirten vatandaşlar, özellikle gıda ürünlerinin diğer marketlere göre pahalı olmasına tepki gösteriyorlar.

Kartel kurarak fiyatları belirledikleri ileri sürülen 3 harfli marketlerle mücadele etmek için açılan tarım kredi kooperatifi marketlerindeki ürünlerin daha pahalı olması, ''kuruluş amacının dışında hareket edildiği ve işin kazanç boyutuyla ilgilenildiği'' yorumuna yol açıyor.

Vatandaşlara göre Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin amacı kazanç değil, vatandaşa kaliteli ürünleri uygun fiyatlar vermek olmalı.

Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde ürünler her zaman diğer marketlere göre daha ucuz olmalı.

Enflasyonla mücadele için açılan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerdeki ürünlerin diğer marketlerdeki ürünlere göre daha pahalı olması enflasyonla mücadele yerine enflasyonu daha da arttıran bir durum olarak görülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.