grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Veterinerlik fakültesi yok. (Olmazsa olmazımız)dedik.

Kırşehir AHİHABER.NET. Ekibi olarak, yeni atanan Rektör ve Rektör yardımcılarına makamlarında ziyarette bulunuldu.

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 22:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir AHİHABER.NET.  Ekibi olarak, Kırşehir’in duayen gazetecisi Mustafa BAĞ, Hakkı  Mahlut, Türkan Saatçi ve Furkan Arda Mahlut, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine yeni atanan Rektör Prof. Dr. Mustafa kasım Karahocagil’i ve Rektör yardımcısı olarak atanan, Prof.Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Musa Özata, Prof.Dr. Hüseyin Şimşek’i ziyaret etti.

20 Eylül 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz ile Kırşehir’in olmazsa olmazları olan tarım ve hayvancılığın önünü açacak sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ahihaber.net ve AS.ÇED. Faaliyetleri hakkında Rektör Karahocagil’e bilgiler veren Kırşehir ekibi, Gazetenin toplumsal dayanışmayı sağlamak, Tüccar zihniyetle değil, tamamen insan odaklı olması ve tarafsız olarak önemli görevler üstlenmesi konularını dile getirdi.

 Misafirperverlikleri için Sayın Rektörümüze ve Rektör yardımcılarımıza teşekkür ederiz.
Rektör Karahocagil ve yardımcıları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.