grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sosyal Medyada Tavuk Döner Tartışması

Sosyal Medyada tavuk dönerin geleneksel olanı mı yoksa çeşitli malzemeler eklenerek soslu olarak servis edilmesi mi gerektiği tartışılıyor.

Yaşam Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 12:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'in en meşhur yemeği ne diye sorulunca herkesin; tavuk döner dediğini duyar gibiyiz.Gerçekten de ekmek arası tavuk döner en iyi Kırşehir'de yapılır.Bunu sadece Kırşehirli olan ve başka şehirlerde yaşayan insanlar değil ; Kırşehir'e yolu düşen ve Kırşehir'de mutlaka tavuk döner yiyen herkes söyler.Tavuk dönerin bir başka versiyonu ise Hatay usulü olanı.

Bol soslu Hatay usulü döner Kırşehir'de de bolca tüketilse de herkes geleneksel tavuk dönerin bir başka olduğunu düşünüyor.Öyle ki sosyal medyada hangi tavuk dönerin daha lezzetli olduğu tartışılıyor.

Bir twitter sayfasından Hatay Usulü Tavuk dönerin yapımı paylaşılarak , '' Döner mi yapıyorsun çorba mı ? Bu soslu döner mevzusunu kim bulduysa Türk gıda tarihine ihanetten yargılanmalı'' yorumunda bulunuldu.8 milyona yakın erişim alan paylaşım sonrası sosyal medyada yeni bir tartışma başladı.

Paylaşımı alıntılayan çok sayıda kullanıcı Hatay Usulü Döneri çeşitlendirmek adına çok sayıda malzemenin denendiğini ve tavuk dönerin, asıl çıkış noktasından uzaklaştığını belirtti.

Birçok kullanıcı ise geleneksel tavuk dönerin en iyi Kırşehir'de yapıldığını belirten çok sayıda paylaşımda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.