grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KAEÜ öğrencisi Amerika’dan altın madalya ile döndü

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) öğrencisi; Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşen Taekwondo turnuvasında altın madalya kazandı.

Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 23:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Amerika açık Taekwando Turnuvası’nda Spor Bilimleri Fakültesi’nden Merve Dinçel Kavurat; kadınlar 53 kiloda altın madalya kazandı. Aynı turnuvada yapılan oylama da Merve Dinçel Kavurat, Amerika Açık Taekwando Turnuvası’nda en ’iyi kadın sporcu’ ödülünü aldı.

KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil şampiyonada altın madalya kazanan öğrenci Kavurat’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Üniversitenin dünya çapında elde ettiği bu başarının ardında azimli bir çalışma ve güçlü bir spor altyapısı olan fakültenin katkılarına dikkat çeken Rektör Karahocagil; spor alanında ülkemizi daha ileri noktalara taşımak adına Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin her türlü desteği vereceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.