grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Kurban Kesim Alanları Duyuruldu

Kırşehir Belediyesi, kurban bayramı dolayısıyla kurban kesim yerlerini duyurdu.

Gündem Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 22:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bereketin, birlikte olmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın işareti olan Kurban Bayramı’nda Kırşehir Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi Pazar Yeri, Kervansaray Mahallesi Eski Karayolları Alanı, Bahçelievler Mahallesi Şemsi Yastıman Caddesi’ndeki Kamuya ait boş arazi ve Kuşdilli Mahallesi Kazankaya Caddesi’ndeki Karpuz Satış Alanı Kurban Kesim Yerleri olarak belirlendi.Ayrıca vatandaşlar, kendi özel mülklerinde ve mandıralarında çevreyi kirletmeyecek şekilde kurban kesimi yapabilecekler. Belirlenen alanlar dışında cadde, sokak ve park gibi kamusal alanlarda Kurban kesimi yapılmasına izin verilmezken, deri toplama ve kelle ütme yeri olarak ise Neşet Ertaş Kültür Merkezi yanındaki Eski Sanayii yerindeki boş alan belirlendi.

 

BAŞKA YERDE DERİ TOPLANMSI VE KELLE ÜTÜLENMESİ YASAK

Şehrin başka yerlerinde kurban derisi toplatılmasına ve kelle ütülmesine izin verilmeyeceği, Kırşehir Valiliği Kurban Hizmetleri’nin kararları doğrultusunda aykırı hareket edenler hakkında yasal işlem yapılacağı, Kurban Hizmetleri ile ilgili şikâyetlerin Kırşehir Belediyesi’ne ait 153, İl Tarım Orman Müdürlüğü’ne ait 213 11 02, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait 262 24 24 numaralı telefonlara bildirilebilecek. 

 

BAŞKAN EKİCİOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ''Bereketin, birlikte olmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın işareti olan bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar birlikteliğe, paylaşmaya ve yardımlaşmaya kapı aralanan günlerdir. Hiçbir çocuğumuzun yatağına aç girmediği barış, kardeşlik ve dayanışma ruhunun hüküm süreceği nice Bayramlar umuduyla, tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.