grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MHP İl Başkanı Arif Kılıç'tan Son Dakika Açıklaması

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Belediye Başkan Adaylığı için müracaatların 13 Kasım'da başlayacağını duyurdu.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 23:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMADA BULUNAN ARİF KILIÇ ŞU İFADELERE YER VERDİ :

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'mizin 09.11.2023 tarih ve sayı:2023/05-375 Genelge:2 emir ve talimatlarına göre;

1. Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyeliği Adaylığı müracaatları 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayacak olup, 15 Aralık 2023 Cuma günü saat:17.00'da sona erecektir.

A. Belediye Başkanı Aday Adayları; Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığımıza şahsen başvurarak aday adaylığı formunu dolduracaklardır,
(Belediye Başkan Aday Adaylarının formu doldurmaya gelirken yanlarında getirmeleri gereken evraklar EK'teki GENELGE-2'de belirtilmiştir)

B. Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyelikleri için aday adaylığı müracaatlar bağlı bulundukları İl ve İlçe Teşkilâtlarımız tarafından alınacaktır.
(Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyelikleri için formu doldurmaya gelirken getirmeleri gereken evraklar EK'teki GENEGE-2'de belirtilmiştir)

İstenen evrakları ilçelerde ilçe başkanlığımızdan, ilimizde il başkanlığımızdan öğrenebilir arkadaşlarımız.
31 Mart‘ta yapılacak olan belediye Başkanlığı seçimleriniz ülkemize, şehrimize, aday adaylığı başvurusunda bulunan değerli arkadaşlarımıza, Allah hayırlı uğurlu etsin

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.