grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Arslan Sahnede Tanıtıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 48 Belediye Başkanını tanıttı.

Siyaset Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 20:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda partisinin belediye başkan adaylarını açıklıyor.Sosyal medya ve medyanın da önemli olduğunu ancak seçimin sahada kazanıldığını  dile getiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, '' Sahada kazanmanın yolu ise seçimi önce gönüllerde kazanmaktır. 17 seçimin hepsini böyle kazandık. Sandık sadece bizim emeğimizin, gönüllerde yaptığımız fetihlerin bir tescili oldu. Hep en çok biz çalıştık, en fazla biz emek verdik. Sahayı her zaman biz domine ettik. Milletimizle en yakın, samimi ilişkiyi biz kurduk. "Oy oksa hizmet de yok" diyenlerden asla olmadık. Bize kibir yakışmaz. Bize gururlanmak yakışmaz. Biz tevazu ehliyiz." açıklamasında bulundu.

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITILDI

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak yarışacak olan Osman Arslan'ı tanıttı. Osman Arslan ile birlikte sahneye Milletvekili Necmettin Erkan, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Kadın Kolları Başkanı  Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer sahneye çağrıldı.Diğer İllerde AK Parti'yi destekleyecek olan MHP İl Başkanları da sahneye çağrılırken Kırşehir MHP İl Başkanının sahneye davet edilmemesi dikkat çekti.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.