grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TÜRKİYE HAKKINI ALACAK; KIRŞEHİR HAKKINI ALACAK

Cumhuriyet Halk Partisi, seçim koordinasyon merkezi coşkulu bir şekilde açıldı. Açılış konuğu olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin vaatlerini sırada.

Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 22:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler öncesi CHP Kırşehir teşkilatı, 20 Nisan Perşembe günü saat 14:30'da Müftülük Caddesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.Coşkulu bir kalabalık ile yapılan açılışa CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel katıldı.

 

 

CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, açılış konuşmasında Kırşehir’in seçimlerde Meclise iki vekil adayını göndereceğini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı seçileceğini vurguladı.CHP Ankara milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Yıldırım Kaya da konuşmasında Kırşehir’in tüm seçimlerde her zaman Türkiye’ye örnek olduğunu dile getirerek 14 Mayıs seçimlerinde büyük bir başarı sağlayacaklarını vurguladı.

 

 

''25 GÜN SONRA LİYAKAT, HUZUR, ADALET, SEVGİ, HOŞGÖRÜ, BARIŞ, DOSTLUK GELECEK''

Özgür Özel'e ''Horasan Erenlerinin Merkezine Geldiniz'' diyen ve coşkulu kalabalığa hitap eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Ahi Evran'ın , Hacı Bektaş-ı Veli'nin, Yunus Emre'nin, Pir Sultan Abdal'ın, Neşet Ertaş'ın, Muharrem Ertaş'ın memleketine geldiniz.Türkiye öyle bir noktadan geçiyor ki ; kutuplaştırma, ayrıştırma, dışlama...Bana oy verirseniz iyisiniz vermezseniz teröristsiniz.Bunu yapmasının arkasında seçimi kaybettiğini anlaması yatıyor.Asabi bir şekilde herkese hakaret edip duruyor. Bizler Kırşehir’den Türkiye’ye; hoşgörü ve anlayış mesajı vereceğiz, incitsek incitmeyeceğiz.Türkiye'de o kadar liyakatsiz bir sistem oluştu ki son haftaların soğan konusu var.Çiftçimiz çok ekiyor 1 lira etmiyor, az ekiyor 30 liraya çıkıyor.10 ton mu , 20 ton mu , 30 ton mu soğan ekileceğini bile planlamayan bir devlet yapısı bu ülkeyi uçurumun kenarın getirdi.İnşallah 25 gün sonra bu ülkeye; liyakat, huzur, adalet, sevgi, barış, dostluk gelecek ve demokrasi kazanacak diyoruz.Bu seçimde sandıklara sahip çıkmazsak ülkede bir daha seçim yapılmasını bekleyemeyiz.Bunun için demokrasiye sahip çıkmk , çocukların geleceğine sahip çıkmak , yarınlarımıza sahip çıkmak ve bu ülkeyi uçurumun kenarından çekip çıkarmak hepimizin görevi'' diye konuştu.

 

 

CHP Kırşehir milletvekili adayı Baran Genç de yaptığı konuşmada, “Makûs talihli hemşehrilerim, Hükümet Konağı mağduru, çevre yol, OSB mağduru Kırşehirliler. İlçeleri elinden alınan demokrasi gazisi Kırşehir. Eğitimi elinden alınan Kırşehir. Lale Devri nasıl bittiyse Sülale devrini de Genel Başkanımızla bitireceğiz.  Belediyecilik hizmetleri yerine getirildiğinde nelerin olduğunu Kırşehir’de gördük. Genel seçimlerde de göreceğiz'' dedi.     

 “CHP Kırşehir milletvekili adayı  Metin İlhan ise yaptığı konuşmada, ''5 yıl süre ile TBMM'de ilimizin sorunlarını dile getirdik. Hepimizin sorunları var ve hep birlikte çözeceğiz. 5 yılda teşhisi koyduk, artık tedavi zamanı. Hükümet Konağı, çevre yolu için 5 yıldır hiç bir şey yapılmadı; sana söz Kırşehir iki yılda bitireceğiz. İkinci hastaneyi yapacağız. Gelmeyen tren yolunu da kazandıracağız.. Hirfanlı’nın suları Kırşehir'in topraklarını sulayacak. Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız'' sözlerini sarfetti.     

 

 

ÖZGÜR ÖZEL İKTİDAR OLMALARI HALİNDE YAPACAKLARINI SIRALADI

Konuşmasına , “Alnı açık, başı dik, kalbinde vatan, millet, bayrak, insan sevgisi, Atatürk sevgisi dolu, haramdan ve yalandan korkan Kırşehir'in güzel insanları '' diyerek sözlerine başlayan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ise  ''  Kırşehir'e seve seve ve koşa koşa geliyoruz.Kırşehir'e geçen seçimlerde dedik ki derdin boyunu aşmış ama derdini söyleyen yok.Bundan sonraki 5 yılda  Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında Kırşehir'e hizmet etmeye geliyoruz.Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir lafı var; CHP iktidarında asgari ücretin alında emekli maaşı da dul maaşı da yetim maaşı da kalmayacak söz veriyoruz.Emekliler hep beraber oyları Kemal Bey'e veriyoruz, onu Cumhur başkanı seçiyoruz, Kurban Bayramında 15 bin lirayı çekiyoruz.Tarımsal elektriği ucuzlatacağız; önce ucuz sonra bedava elektrik vereceğiz.Gübrede yüzde 50 destekleme uygulanacak.Ayrıca taban fiyatı 1 sene öncesinde bileceksiniz, hangi ürün uygunsa onu üreteceksiniz, alım garantili ticaretle önünüzü görecek, karnınızı doyuracak, cebinizi dolduracaksınız.

 

RAPORLUYSA ÖDEME YOK

Okulda öğrencilere 3 kap sıcak yemek vereceğiz.100 bin öğretmen atayacağız.Okulsuz köy, Öğretmensiz köy okulu, öğretmene muhtaç öğrenci, öğrencisine hasret öğretmen kalmayacak.100 bin sağlıkçı atayacağız.Herkes en iyi sağlık hizmetini millet ittifakının iktidarında alacak.Size söz veriyoruz aldığınız ilaç için raporluysa hiçbir ödeme yok, raporsuzsa yüzde 10, onun dışında muayene ücreti, muayene tetkik ücreti, fark ücreti yok, artık maaştan para kesilmesi yok.

 

 

ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA GELİRİ OLANA HER AY CUMHURİYET ALTINI

Cumhuriyetin 100. yılındayız, hepimizin gözünün önünde birşeyler oluyor.Öyle günlerden geçiyoruz ki kafayı çevirmekle kurtulduğumuzu sanıyoruz.Oysa kafayı çevirmekle kurtulunmuyor, onlar orada yaşanıyor.Bu ülkenin parası var, hazinesi var.Ülkenin hazinesindeki altın kadar para basm hakları vardı onun da şirazesi kaydı.Altınları beşi çetelere, müteahhitlere, holding sahiplerine, zenginlere veriyorlar teyze dağılan pazarı bekliyor.Her ailenin her ay bir cumhuriyet altını hakkı olsun bu memlekette.Kimin aylık geliri 1 cumhuriyet altınından fazlaysa ona yok ama olmayana 1 cumhuriyet altını.Kırşehir'de gösterelim, basına da gösterelim; bunun adı altın kart.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın karşılığı yoksullara verilecek olan altın kart.Her ay birşey karşılığı değil vatandaş olduğu için verilecek olan altın kart bu.12. Cumhurbaşkanı altınları sattırdı ya 13.'sü yaptıracak inşallah.Asgari ücret yüksekse asgari ücret, altın yüksekse altın vereceğiz.Neye benzedi kur korumalı mevduata.Godamanların kur korumalı mevduatı varsa garibanların da altın kartları, sosyal yardımları var.AK Parti zengine çalışır; Millet ittifakı garibanlara, yoksullara, emeklilere, emekçilere, gençlere çalışır'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.