grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kılıçlı Köprüsü'nde Çalışmalar Başladı

Selgah Deresi'nin Kılıçlı Köprüsü bağlantı noktasındaki yağmur suyu hattı boruları değiştirildi. Yapılan açıklamada alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarının da bir an önce tamamlanacağı belirtildi.

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehirlilerin yoğun olarak kullandığı ve mevcut haliyle çokça şikayet edilen Kılıçlı Köprüsü ile ilgili çalışmalara başlandı.İlk etapta Selgah Deresi'ne akan ve 400'lük olan eski borular sökülerek 1000'lik yeni borular yerleştirildi.

ALT YAPIDAN SONRA ÜST YAPI 

 

Kırşehir'deki tüm vatandaşların eşit şekilde hizmet almaları için gayret ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yağmur suyu hattını yenileyerek ve genişleterek ilerleyen süreçte meydana gelebilecek su baskınlarına yönelik önlem alındığını ifade etti.Başkan Ekicioğlu, '' Altyapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz üstyapı çalışmalarınI da hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimizin daha modern ve alt yapı ile üst yapısı da güçlendirilmiş bir şehirde yaşamalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.