grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Üniversitemiz İş Birliği Alanlarını Genişletmeye Devam Ediyor

Üniversitemiz İş Birliği Alanlarını Genişletmeye Devam Ediyor

Gündem Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 19:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir İl Müdür V. Ahmet Hamdi Ünal, Kırşehir Orman İşletme Müdürü Alper Çimen, Kırşehir Defterdarı Mustafa Kurt, Kırşehir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Selim Kaya ve Kırşehir İl Göç İdaresi Müdür V. Mikail Gündoğdu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kırşehir’in ortak payda olduğunu ve her kurumun kendi çalışma alanı çerçevesinde Kırşehir ortak paydasına katkı sunması gerektiğini ifade eden Rektör Karahocagil,  bu kapsamda farklı kurumlarla gerek sosyal projeler, gerekse yeni etkinlik ve çalışma alanlarında farklı iş birlikleri yapmanın şehrin ilerlemesi adına önemli olduğunun altını çizdi.

Kırşehir İl Müdür V. Ahmet Hamdi Ünal, Kırşehir Orman İşletme Müdürü Alper Çimen, Kırşehir Defterdarı Mustafa Kurt, Kırşehir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Selim Kaya ve Kırşehir İl Göç İdaresi Müdür V. Mikail Gündoğdu ziyaretten dolayı Rektör Karahocagil'e teşekkür ederken, Rektör Karahocagil'de kurum yetkililerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.