grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Petlas'ın Yeni İnsan Kaynakları Müdürü Emrah Cihan Oldu

Türkiye'nin yerli lastik sektörünün lider firması Petlas'a yeni insan kaynakları müdürü atandı.

Ekonomi Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 00:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye lastik sektörünün yerli sermayeli Ar-Ge lideri Petlas, İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürlüğü pozisyonuna Emrah CİHAN’ı atadı. 1998 yılında başladığı kariyerinde insan kaynakları, idari işler ve endüstri ilişkileri alanlarında birçok başarıya imza atan Cihan; 25 yıllık bilgi, birikim ve deneyimini Petlas’a aktaracak.

Türkiye lastik sektöründe birçok ilkin öncüsü olan ve uluslararası pazarlarda şu ana kadar 118 ülkede satışı gerçekleşen Petlas, Kırşehir’deki fabrikasına üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Özellikle insan kaynakları alanında maksimum verim elde etmeyi amaçlayan şirket, İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürlüğü pozisyonuna Emrah Cihan’ı getirdi. İnsan kaynakları, idari işler ve endüstri ilişkileri konusunda büyük kısmı yöneticilik pozisyonunda olmak üzere 25 yıllık bir deneyime sahip olan Cihan, bilgisini ve becerilerini önümüzdeki süreçlerde Petlas’ın gelişimine katkı sağlamak için kullanacak. 25 yıllık deneyimiyle Petlas’a güç katacak.

 

EMRAH CİHAN KİMDİR ?

1978 yılında Erzincan’da doğan Emrah Cihan, yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Endüstri İlişkileri ve İnsan Kaynakları dalında tamamladı. Kariyerine 1998 yılında ilk adımlarını atan Cihan, sektörlerinde lider konumda olan büyük ve orta ölçekli organizasyonların insan kaynakları, endüstri ilişkileri ve idari işler süreçlerinde rol aldı. Mavi yakalı çalışan istihdamının ağırlıkta olduğu organizasyonlarda da önemli görevler üstlenen Cihan; uzman, sorumlu, yönetici, müdür ve grup müdürü gibi pozisyonlarda başarılı çalışmalar yürüttü. Son 5 yılında Cengiz Holding bünyesinde turizm, inşaat, yeme-içme, maden, yönetim gibi holding iştiraki şirketlerinde “İnsan Kaynakları Müdürü” pozisyonunda görev alan Cihan, 15 Mayıs 2023 itibarıyla Petlas İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürlüğü’ne atandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.