grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Genç Hala Annesine Ulaşamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak ailesini arayan Ethan Gönül Kırşehirli olduğunu öğrenmişti. Babasına ulaşan Ethan, annesinin kendisiyle görüşmek istemediğini söyledi ve gözyaşlarına boğuldu.

Yaşam Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 21:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha doğar doğmaz Kılıçözü deresinin kenarına bırakılan Ethan Gönül isimli genç, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak ailesini aramaya başlamıştı. İstanbul'da başka bir ailenin evlatlığı olarak yaşayan Ethan, anne ve babasının Kırşehirli olduğunu öğrendi.Babasına ulaşamayacağını ancak annesine ulaşmak istediğini dile getiren talihsiz gence geri dönüş yapan kişi babası oldu.Ethan'ın annesi ise gencin tüm çağrılarını karşılıksız bıraktı.Annesinin evlilik yaparak başka bir hayat kurduğunu belirten Ethan Gönül, annesinin yuvasının dağılmaması için kendisiyle görüşmediğini hatta adını bile anmak istemediğini dile getirdi.Göz yaşlarına boğulan Ethan, '' Bu yaşananlarda benim suçum ne ? Ben ne yaptım ? Hiç değilse bir sesini duyayım, gözlerine bakayım, kokusunu alayım'' diyerek annesini görmek istediğini dile getirdi. Programın sunucusu Müge Anlı ise Ethan'ın annesine çağrıda bulunarak, gizli görüştürebileceklerini taahhüt etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.