grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YÜKSEK SEÇİM KURULU;YEREL YÖNETİM SEÇİMİ TAKVİMİNİ YAYINLADI

YÜKSEK SEÇİM KURULU; 31 Mart 2024 Pazar Günü yapılacak olan YEREL YÖNETİM SEÇİMİ TAKVİMİNİNİ-Çalışma Programını-YAYINLADI.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 22:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
HALKIMIZIN DİKKATİNE....
YÜKSEK SEÇİM KURULU; 31 Mart 2024 Pazar Günü yapılacak olan YEREL YÖNETİM SEÇİMİ TAKVİMİNİN-Çalışma Proğramını-YAYINLADI.
Oy Kullanacak SEÇMENLERİN Listeleri; (önceki döneme ait olan SEÇMEN LİSTELERİ);
04. Ocak 2024 Günü ASKIYA ÇIKACAK-çıktı- Ve 17 OCAK 2024 GÜNÜ SAAT 17.00 de ASKIDAN İndirilecektir....
Bu Süreç; SEÇMENİN BELİRLENMESİ Sürecidir.
Demokrasi için; HERKESİ SEÇMEN Listelerini incelemeye Davet ediyorum...Çünkü, bu Süreçde; kendisinin ve yakınlarının SEÇMEN Olup-olmadıklarını öğrenip, Gereğini yapamalıdır.
Ayrıca; SAHTE SEÇMENLERİ de Belirleyip, Seçim Kuruluna veya İlgi duyduğu Siyasi Partilerin Mahalli Yönetimine de bildirmelidir.
Özellikle de SURİYELİ, IRAKLI, S. ARABİSTANLI kişilerin Yurttaş olarak gösterilerek; SEÇMEN Olarak yazımlarını izlemelidir.
Çevrenizdeki; boş ve metruk konutları, boş arsalar ve yerleşim yeri gösterilerek SEÇMEN Yazımları yapılır.
Apartmanınızda oturmayan kişi ve kişileri SEÇMEN olarak yazabilirler. Aptmanda hayali konut gösterip SEÇMEN Yazabilirler.
Çünkü SEÇİM SUÇLARI için ZAMANAŞIMI Süreci ALTI AY...1/2 oranında da bu süre artsada; 9 ay gibi bir süre içinde C. Savcısınca da Soruşturma ve Dava açma süresi de yeterli değildir.
Ben bugün Mahalle Muhtarlığına gittim...Kendimin ve Ailemin SEÇMEN Listesinde olup-olmadıklarını inceledim.
1-Seçmen Listeleri-Seçimde OY kullanacak Seçmen Listesini -yayınladı.
2-Köy ve Mahalle Muhtarlıklarında Askıya çıktı.
3- Seçmen konumunda olan 18 yaşını bitiren her Yurttaş Seçmendir.
3-SEÇMEN konumunda olan Yurtttaşlar; Köy -Mahalle Muhtar-lıklarındaki; ÖNCEKİ DÖNEM SEÇMEN LİSTELERİNİ incelemeleri ge-rekir.
a) Kimlik Bilgileri ile; Mahalle Muhtarlıklarına gidilecek ve Seçmen Listesinde Kendisini arayacaktır.
b) Adını bulamayan SEÇMEN; İLÇE SEÇİM KURULUNA yazılı olarak; İkametgah belgesi ve Kimlik bilgilerini gösteren belge ile başvuru yapacaktır.
c) Yalnız, daha önceki Seçimde OY KULLANDIĞI ve halihazır bulunduğu İl-İlçe-Köy ve Mahallleyi gözönünde tutacaktır.
Bir önceki SEÇİM Bölgesini Atama ve Göç etme gibi nedenlerle Terkedenler; Yeni yerleşim Birimindeki Seçmen Listesini inceleme-den önce,Yeni yerleşim yerinde oturduğuna ilişkin belge ile İlçe Seçim Kuruluna başvuracaktır.
Geçmiş yıllarda; Sayın KILIÇDAROĞLU'nun yaşadığı OY KULLA-NAMAMA Olayını da unutmayınız...
Yalnız; bu araştırma ve başvuru işlemlerini son güne bırakma-yalım....
Taraftarı olduğunuz SİYASİ Partinin SEÇİM Birimi ile de ,irtibatlı olunuz...
d)Oturdğunuz Aptman veya Sitenin SEÇMEN olan Kişilerin Ka-yıtlarını da izleyiniz. Bu GÖREV Fazlaca Site-Apt. Yöneticisinin göre-vidir. Çünkü; HAYALİ SEÇMEN Yazımları yapılmaktadır.
e) İlçe Seçim Kurulunun Üyeleri ile ve özellikle de, taraftarı ol-duğunuz Siyasi PARTİNİN SEÇİM KURULU ÜYESİ ile irtibat kurunuz.
f) SEÇMEN BİLGİ Kağıtlarının dağıtımında; Bilgi kağıtlarını da mutlaka alınız ve Sandık başına giderken de , oy kullanacağınız SANDIĞI bulmanızda yardımcınızdır.
Bu İŞLEMLER; ASKI SÜRESİ İÇİNDE yapılır. Süre geçtikten sonra hiç bir işlem yapılamaz...
Saygı ile...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.