grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başhekim Ersoy, Kalp Damar ve Beyin Cerrahi Servislerini İnceledi

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Kalp Damar ve Beyin Cerrahi servislerini, Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu.

Sağlık Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 22:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Kalp Damar ve Beyin Cerrahi servislerini, Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu.Yoğun bir tempoda çalışan bu servislerde, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra, serviste görev yapan personeller de Başhekim Ersoy'un ziyaretinden memnuniyet duydu. 

 

Yapılan ziyaret esnasında Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy'a, hastane yöneticileri de eşlik etti.  Başhekim Ersoy ve beraberindeki yöneticiler, hastane personeli ve hasta yakınları ile detaylı bir şekilde görüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.