grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kadın Girişimcilerden Başkan Ekicioğlu'na Ziyaret

TOBB İl Kadın Girişimciler İç Anadolu Bölge Toplantısı için Kırşehir'de bulunan İl Kadın Girişimciler Başkanları, Başkan Ekicioğlu'nu makamında Ziyaret ettiler.

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 22:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
 

TOBB İl Kadın Girişimciler İç Anadolu Bölge Toplantısı için Kırşehir'de bulunan İl Kadın Girişimciler Başkanları, TSO Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kırşehir Kadın Girişimciler Başkanı Hatice Kangal ile birlikte  Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ettiler.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, aralarında Kırşehir Kadın Girişimciler Başkanı Hatice Kangal ve TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ile TSO Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, İç Anadolu Bölge Toplantısı için Kırşehir'de bulunan İl Kadın Girişimciler Başkanlarıyla hem Kırşehir'in hem bölgenin hem de ülkenin genel durumuyla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

 

 

Başkan Ekicioğlu, ekonomik anlamda kendi ayakları üzerinde duramayan bir ülkenin dışarıya bağımlılıktan kurtulamayacağını ifade ederek bu noktada kadın girişimcilerin yapmış oldukları çalışma ve faaliyetlerin de önemine dikkat çekti.

 

 

Başkan Ekicioğlu, TOBB İl Kadın Girişimciler İç Anadolu Bölge Toplantısı için Kırşehir'de bulunan İl Kadın Girişimciler Başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.