grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Rektör Karahocagil Ankara’da Çeşitli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Rektör Karahocagil Ankara’da Çeşitli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Gündem Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 22:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil 30 Kasım 2023 tarihinde Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Rektör Karahocagil’e üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ve üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter’de eşlik etti. Rektör Karahocagil, ilk ziyaretini Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a yaptı. Ziyarette Rektör Karahocagil, üniversitemizin akademik çalışmaları, EFQM ve kalite süreçleri ile üniversitemizin diğer faaliyetleri hakkında Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden YÖKAK Başkanı Kocabıçak, EFQM Modeli Üstün Performansta Yetkinlik Değerlendirmesinde 5 yıldız ile ödüllendirilen üniversitemizi bu başarısından dolayı tebrik etti.

Rektör Karahocagil Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a yaptığı ziyaretin ardından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nu makamında ziyaret etti. İki üniversitenin ortak yürüteceği çalışmalar konusunda fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede kalite ve EFQM süreci, pilot projeler, akademik çalışmalar ile sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Köseoğlu,  EFQM Modeli Üstün Performansta Yetkinlik Değerlendirmesinde 5 yıldız ile ödüllendirilen ve kalite çalışmalarıyla adından söz ettiren üniversitemizi başarılarından dolayı tebrik etti.

Rektör Karahocagil, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ndeki temaslarının ardından Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı makamında ziyaret etti. Kalite çalışmalarında öncü bir üniversite olduklarını belirten Rektör Karahocagil, Rektör Ünüvar ile pilot projeler, EFQM ve kalite süreçleri ile eğitim, araştırma ve geliştirme faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. EFQM Modeli Üstün Performansta Yetkinlik Değerlendirmesinde 5 yıldız ile ödüllendirilen üniversitemizi tebrik eden Rektör Ünüvar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Karşılıklı iyi dilek temennilerinin ardından ziyaret sona erdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.