grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Pazarcı Esnaflarından Kırşehir Belediyesi'ne Destek

Kırşehir Pazarcı esnafı, geçtiğimiz günlerde Belediye önünde yaşanan olaya ilişkin ortak açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 19:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde kamyonetiyle Kırşehir Belediyesi önüne giden Yılmaz Ayhan isimli kişi ve oğlu Anıl Ayhan, kendisine üzüm sattırmadıkları iddiasıyla zabıtayı protesto etmek için üzümlerini yola saçmıştı.Yılmaz Ayhan bu sırada yaptığı açıklamada, esnaf olduğunu ve vergi verdiğini ileri sürmüştü.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ VE ZABITASININ YANINDAYIZ

Konuya ilişkin Sabti ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Süleyman Akagündüz, Pazarcı esnafıyla birlikte ortak açıklamada bulundu. Kırşehir Kapalı Pazar yeri önünde birleşen pazarcı esnafı ve Sabit ve Seyyarlar Odası Başkanı Süleyman Akagündüz, ''  Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Zabıtasının sonuna kadar yanındayız. Bizler Kırşehir esnafı olarak vergi vermeyen, kaçak iş yapanların karşısındayız. Herkes bunu böyle bilsin dediler'' dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.