grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Üniversitemize Yeni Nizamiye Kapısı

Üniversitemiz TOKİ girişinde bulunan giriş için yeni nizamiye kapısının ihalesi yapıldı.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 02:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

 

Üniversitemiz TOKİ girişinde bulunan giriş için yeni nizamiye kapısının ihalesi yapıldı. 12.04.2023 tarihinde ihalesi yapılan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yeni Giriş Kapısı alanını ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya yetkililerden bilgi alarak kapının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

Sözleşme aşamasına gelen yeni kapı 30 metre genişliğinde, 9 metre yüksekliğinde çift gidiş- dönüş olmak üzere toplam 4 şeritli trafik akışına imkân verecek. Selçuklu mimarisinde tasarlanan Yeni Giriş Kapısının aynı alanda yine Selçuklu Mimarisi ile yapılan binalarla uyumlu yapısı dikkat çekiyor. Yeni Nizamiye kapısının fiziki olarak günden güne büyüyen ve gelişen merkez kampüsümüzü tamamlayıcı nitelikte olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.