grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırşehir Şubesinin Şatafatlı yemeği

Atatürk yaşasaydı valla sizle aynı masaya oturmazdı.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 03:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırşehir Şubesinin Sosyal Medya hesabından paylaştığı  Şatafatlı yemeği

 

Atatürk yaşasaydı valla sizle aynı masaya oturmazdı. Neden diye sorarsanız memlekette yaşanan ekonomik kriz bunun yanında ülkemizde yaşanan deprem felaketinde daha mezar taşı bile konmadan 50 binin üstünde vefat eden insanlarımızın kemiklerini sızlatan bu görüntüyü içime sindiremiyorum.

Aynı zamanda bu felaketin eşiğinde canlarını kurtaran ama oradaki felaketin acılarını hala yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını göz ardı ederek vermiş olduğunuz bu şatafatlı yemeği özellikle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırşehir Şubesinin göstere göstere vermesi vicdanlarımızı bir kez daha yaralamış oldu.

Sizler bu şekilde eğlenmek istiyorsanız hiç olmazsa Atatürk’ün adını kullanmayın. Millet size bağış yapsın, sizlerde onların yardım paralarını acımadan lüks bir şekilde, kendi eğlenceniz için kullanmanızın sebebini bir türlü anlamış değilim.

Çok eğlendinizmi?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.