grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Yeni Proje : Çalışmalar Başladı

Kırşehir Belediyesi tarafından Kervansaray Mahallesi'nde yaklaşık 40 dönüm alanda kurulu olacak; içerisinde çok sayıda sosyal alanın bulunduğu yeni parkın yapımına başlandı.

Gündem Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 23:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kır-Köy ve mesire alanı projesi ile Kırşehirli vatandaşların büyük takdirini kazanan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yeni bir park yapımı için talimat vermişti.

 

Parkın İnşa Edileceği Alan Kırmızı İle Gösterilmiştir.

Kervansaray Mahallesi, Mehtap Tepesi Bölgesinden Ankara-Kayseri Karayolu'na uzanan hat üzerinde kurulu olacak olan parkın yapımına başlandı.

 

 

40 dönüm alana sahip olacak konsept  park alanında ; 2 adet basketbol sahası, 1 adet satış birimi, 8 farklı konseptli çocuk oyun alanı, modern kent mobilyaları, toplanma amaçlı meydanlar ve geniş otoparklar bulunuyor.

 

 

Peyzaj düzenlemesi için yoğun çaba harcanan Kervansaray Parkı'nın yapımı tamamlandığında, Kırşehir'de ; vatandaşların nefes alabileceği ve aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği yeni bir konsept park alanı kazandırılmış olacak.

 

 

Üretime yönelik projeleri ile birlikte sosyal tesis ve park alanlarının da Kırşehir için önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in daha modern ve yaşanabilir bir kent kimliği ile örnek bir şehir olacağını belirtti.

 

 

Ekicioğlu göreve geldiklerinde; Kırşehir'deki yeşil alan miktarının beton alana oranla düşük olduğunu ve yeşil alan oranını yükseltmek adına çok sayıda proje çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

 

Kır-köy kampüsü ve mesire alanı ile Kırşehirlilerin nefes alabileceği ve vakit geçirebileceği bir alan inşa ettiklerini belirten Başkan Ekicioğlu, bununla birlikte şehrin muhtelif yerlerinde sosyal tesis ve park alanları inşa ettiklerini söyleyerek, ilerleyen süreçte  fark yaratacak yeni proje çalışmalarına da başlayacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.