grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MUHARREM İNCE’YE AÇIK MEKTUP

TÜRKİYE EMEKLİLER CALIŞANLAR ve İŞSİZLER DAYANIŞMA PLATFORMU

Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 21:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
MUHARREM İNCE’YE AÇIK MEKTUP
Sayın meslektaşım, sen Yalova’da dershanecilik yaparken ben de İstanbul’da yapıyordum. Dershaneciler o dönemde birbirini bilirdi. Sayın Muharrem, liderler içerisinde en yakından tanıdığım sensin. Ortak dostlarımız oldu; rahmetli Nazmi Arıkan, Erdinç Abi (Allah uzun ömürler versin) Şahinöz’ler (baba, oğul) … Yakından görüşmelerimiz olmuştu, en son Burhaniye’de ayak üstü konuşmuştuk. Beraber içki de içmiştik. İzlenimim; zeki sayılırsın. Ben insanları (öğrencileri) üç gruba ayırırım. SÜPZEK: süper zekalılar, NORZEK: normal zekalılar, GERZEK: geri zekalılar. Muharrem senin süpzek olduğunu söyleyemem, norzekin bir tık üzeri diyebilirim. Ağzın güzel laf yapar, anlatılan özellikle iyi sözleri hemen kapıp ezberlersin. Ezberin kuvvetli ama İngilizceni ilerletmedin. İngilizceni geliştirmen için İngiltere’ye gitmen önerildi ama sen bunu yapmadın. Böyle çalışmaları sevmediğini zannediyorum. Hatta çok kitap da okumadığını da... Her zeki insan anlayacağın akılı davranamıyor.
CHP sana büyük paye verdi. Cumhurbaşkanı adayı yaptı. Ama sen bunu iyi değerlendiremedin. Rahmetli anam sık kullanırdı, ‘Ağır otur, batman kalk!’ sen bunu hiç yapamadın. Hele son günlerde yaptığın o dans figürleri ne öyle. Çok gıcık oldum. Senin iyi halay çektiğini, çiftetelli oynadığını da biliyorum. Çık HARMAN DALI oyna, ne o öyle Trump gibi acayip hareketler. Yakışmıyor. Hem öyle erkek culuk (hindi) gibi gubarman da hoş değil. Hani Kızılderili ata sözü; ‘Rüzgârsız havada dönen rüzgar gülünün (bak fırıldak demiyorum) bir üfleyeni vardır.’ Seni kimlerin şişirttiğini görmüyor musun? Bak ben sana bir ölçü önereyim. Aday olmak için 100 000 (yüz bin) imza toplayacaksın ya onların TC numaralarından kontrol et, kata kaçı AKP üyesi?
Fıkra anlatmayı çok seversin ya: Nasrettin Hoca fıkrası; Timur Anadolu’yu istila ettiğinde her köye bakmaları için bir fil emanet etmiş. Filin bakımında zorlanan köylü Hoca’ya gidip ‘Hoca, Timur’un huzuruna çıkalım bu filin bakımını bizden alsın,’ demişler. ‘Düşün peşime,’ demiş hoca. Timur’un otağına yaklaştıkça peşindekiler birer birer tüyüyor, Hoca kapıya vardığında bakıyor ki arkasında kimse kalmamış. Sen de hoca gibi dız dıvlak ortada kalmayasın. Menşur ZÜĞÜRT AĞA filmimde bir yerinde ağa marabalarından desteklediği partiye oy ister ama seçim sonucunda o partiye tek bir oy çıkınca marabaları toplar ve onlara bağırır “Ula ben size demedim mi bu partiye oy atacaksınız,” diye “Ulan bir oy çıktı!” Marabalardan bazılarından “Ağam işte o oy benim oyum,” yanıtını alınca “Ulan pezevenkler o zaman benim oyum nerede,” diye kükremişti Şener Şen. Son bir yaşanmışı da anlatayım sen bunlardan ister ders al ister alma. Son seçimlerin birinde bir köyde muhtarlık seçiminde üç aday varmış. Adaylardan biri sadece bir oy alınca köyde dalga geçilmiş, ‘hanımı bile oy alamamış,’ diye. Vallahi yenge de sana oy vermezse şaşırmam. Muharrem Bey akıllı davran, GİDİYOR GİTMEKTE OLAN senin alacağın birkaç oyla seçim ikinci tura kalırsa defe koyar bu millet seni. Uyarmadılar deme. Kal sağlıcakla… AKG 21/3/2023 saat: 9:43
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.