grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kartal, Mucur Belediye Başkanı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın makamında gerçekleştirilen görüşmede önemli bir gelişme yaşandı.

Gündem Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 21:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ı makamında iadeyi ziyarette bulundular.

Ziyarete İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Karaca ve Mucur İlçe Emniyet Müdürü Celal Yurdakul da katılım gösterdi.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, İl Emniyet Müdürüne İlçe de kurulan EDS hakkında bilgi verildi.

EDS merkezinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Kartal “EDS’nin güvenlik açısında hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Hatta Eds sisteminin trafik güvenliğinin yanı sıra KGYS entegre olarak çalışmasından dolayı Kırşehir’in ve Ankara’nın güvenliğine büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler.“

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Belediye meclisinin aldığı karar ile EDS gelirinin bir kısmını Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, Kırşehir Şubesine bağışlayacağını söyledi.

Bu bağış konusu,  İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal ile Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz arasında bir protokol ile imza altına alındı.  Karşılıklı hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Kartal’a teşekkürlerini sundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.