grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yıldırım çarpması sonucu hayvanlar ve ahır telef oldu

Boztepe İlçesi Yenidoğanlı Köyünde bir ahıra yıldırım düşmesi sonucu bazı büyükbaş hayvanlarının telef olduğu haberi bildirildi.

Asayiş Yayın: 23 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.04.2023 16:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Boztepe İlçesi Yenidoğanlı Köyünde bir ahıra yıldırım düşmesi sonucu bazı büyükbaş hayvanlarının telef olduğu haberi  bildirildi.

Yenidoğanlı köyünde hayvancılıkla uğraşan Recep Arslan’nın ahırına bugün öğle sıralarında yıldırım isabet etmesiyle yangın çıktı. İtfaiyenin yangına müdahale etmesiyle, Ahırı kontrol altına alınsa da meydana gelen hasar ve hayvanlarının telefi, Mal sahibi aileyi ve köylüleri çok üzdü. Geçimini sağladığı hayvanların telef olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını söyleyen Recep Arslan, yıldırım nedeniyle çıkan zaiyattan dolayı Yetkilerden yardım bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.