grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de kaçak ürünlere büyük darbe

Kırşehir Merkez başta olmak üzere, Akpınar, Kaman ve Mucur ilçelerini kapsayan operasyonlarda, yasa dışı ürünlerin üretildiği ve satıldığı bir ağ ortaya çıkarıldı.

Asayiş Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 22:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı'nın dikkat çeken bir başarısı, il genelindeki kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerine yansıdı. Kırşehir Merkez başta olmak üzere, Akpınar, Kaman ve Mucur ilçelerini kapsayan operasyonlarda, yasa dışı ürünlerin üretildiği ve satıldığı bir ağ ortaya çıkarıldı. Bir ay gibi kısa bir süre içinde yürütülen faaliyetlerde, jandarma ekipleri ciddi miktarda kaçak malzeme ele geçirdi.

 

Eğitimli tütün köpeği Fıstık'ın da içerisinde yer aldığı operasyonlarda, ekiplerin uyumu ve etkinliği takdire şayan bir tablo çizdi. Fıstık'ın keskin koku alma yeteneği, kaçakçıların izini sürmede önemli bir rol oynadı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son bir ay içerisinde gerçekleştirilen altı ayrı faaliyette toplam 180 kg kaçak tütün, 130.000 adet dolu makaron, 40 litre sahte alkol, bir adet kompresör ve iki adet elektronik dolum makinesi ele geçirildi.

Operasyonlar sırasında, kaçakçılık faaliyetlerinde kullanılan bir imalathanenin de faaliyetine son verildi. İmalathanede yapılan aramalarda, kaçak ürünlerin üretimi ve dolumu için kullanılan makineler de dahil olmak üzere çok sayıda malzeme ele geçirildi. Bu müdahale, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir başarı olarak görülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.