grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Cacabey Ortaokulu'nun Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Yaklaşık 7 yıl önce tamamlanmasına ve onarım geçirmesine rağmen dış cephesi dökülen Cacabey Ortaokulunda eğitim-öğretime yakın bir tarihte başlanan onarım çalışmaları tamamlandı.

Gündem Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 00:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'in en köklü okullarından olan Cacabey Ortaokulu'nun binası eski olduğu için yaklaşık 7 yıl önce yapımı tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başlamıştı. Ancak taş kaplama olan binanın dış cephesi dökülmeye başladı. Bu yüzden onarım çalışması gerçekleştirilen okuldaki kaplamalar tekrar dökülmeye başlayınca dış cephesinin yeniden yapılması kararlaştırıldı. Ancak söz konusu çalışma eğitim ve öğretim yarıyılına yakın başlatılınca, okul yetişmedi ve öğrenciler başka bir okula nakledildi. Kamuoyunun da tepkisini çeken durum karşısında çalışmaların hızla tamamlanması için talimat verildi.

2 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ OKUL AÇILIYOR

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Cacabey Ortaokulu onarım çalışmalarının tamamlandığını şu sözlerle duyurdu;

Öğrencilerimizin daha güvenli ve daha güzel bir ortamda eğitim almaları için Cacabey Ortaokulunda başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı. Kıymetli öğrencilerimizi okulumuzda yapılacak temizlik çalışmaları sonrası 2 Ekim 2023 Pazartesi günü sınıflarında öğretmenlerimiz ile birlikte bekliyor olacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.