grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ünsal, zimmet ile ilgili başkanı sorguladı !

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'dan Kırşehir Belediyesi'ndeki usulsüzlük iddiaları üzerine önemli açıklamalar.

Gündem Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 22:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
 
 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Belediyesi'nde yaşanan usulsüzlük iddiaları ve bunun sonucunda gerçekleşen tutuklamalar hakkında önemli bir basın açıklaması yaptı. Ünsal, bu olayların detaylarını paylaşarak, yaşananlar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yaşanan olaylara karşı net bir tavır sergiledi. Ünsal, "Susmanın suça iştirak olduğunu bilecek kadar aklımız başımızda" diyerek, yaşanan usulsüzlükler karşısında sessiz kalmayacaklarını ve adaletin yerini bulması için gereken her adımın atılacağını vurguladı. 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal; “Susmanın suça iştirak olduğunu bilecek kadar aklımız başımızda. Gün geçmiyor ki Kırşehir Belediyesi’nde bir yolsuzluk bir taciz haberi çıkmasın. Yaşanan olaylarla ilgili, Kırşehir kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nda kendini sonradan aklama çalışması alışkanlık haline gelmiştir.

Belediye çalışanlarının mazot hırsızlığından dolayı zamanında işten çıkarılmadıkları için herkesin “Hasan- Şeyma cinayeti” olarak bildiği acı olayda da olduğu gibi, belediye yetkililerince daha önce müdahale edilmiş gibi açıklamalar ile kamuoyu bilinçli ve kasıtlı olarak yanlış yönlendirilmek istenmektedir.

Kırşehir Belediyesi’nde “Zimmete para geçirme” ve “Avans ödeme kaybı” hakkında usulsüzlükler nedeniyle 4 belediye personelinin gözaltına alınmasına kadar gelen süreç, kendi tasarruflarınız ile değil, Sayıştay denetimi ve Mülkiye müfettişlerinin incelemesi ile ortaya çıkmıştır. Basın açıklamanızda, 20.12.2022 de soruşturma başlattığınızı beyan etmenize rağmen, şahıslar gözaltına alınana kadar kamuoyundan neden gizlediniz. Türkiye kamuoyuna yansıyan diğer skandallarınız gibi bu olayda da yine sonra dan belediye kaynaklarıyla beslenen bazı sosyal medya yayıncılarının desteği ile kendinizi kahraman ilan ettirmeye çalışıyorsunuz.

Yine söz konusu açıklamada, “Belediye Başkanlığımızca görevden uzaklaştırma kararı alınarak memuru görevden uzaklaştırmış ve savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.” İfadelerinde de görülmektedir ki, sadece 1 memura müdahale edilerek diğer 3 personele neden herhangi bir işlem yapmadınız?

Mali Hizmetlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcınız ve aynı zamanda kayınbiraderinizin, Hukuk İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcınız ve bazı müdürlerinizin bu olaydaki sorumlulukları nedir? Belediye Başkan Yardımcılarınızla alakalı bir yaptırımınız olacak mı?

Doğru ve liyakatli işleyişten uzak olduğunuz göreve geldiğiniz ilk günden itibaren belliydi.

Yaşanan son olay da göstermektedir ki, “Tuz kokmuş” ve artık çözüm üretemez hale geldiniz.

Anadolu’nun kadim şehri Ahiliğin Başkenti Kırşehir’e bu belediyecilik anlayışı yakışmadı.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.