grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Hasan ve Şeyma'nın Mezar Taşlarına Fotoğrafları İşlendi

Geçtiğimiz yıl vahşi şekilde katledilen Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir'in kabirlerine yapılan mezar taşında 2 gencin resimleri işlendi.

Gündem Yayın: 21 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 21.05.2023 00:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2022 yılı mart ayında 2 güvenlik görevlisi tarafından vahşice katledilen evlilik arefesindeki Hasan Aydoğan Dedeli Köyü'nde ve kız arkadaşı Şeyma Demir ise Akçağıl Köyü'nde defnedilmişti.2 gencin metfun olduğu kabirlerinde aynı tip mermerle düzenleme gerçekleştirildi.Gençlerin mezar taşları üzerine ise ikisinin birlikte resmediliği fotoğraf işlendi.

 

 

Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir, 9 yıl önce Kırşehir Belediyesi'nde çalışmaya başlayan 2 güvenlik görevlisi tarafından vahşice katledilerek Kızılırmak'a atılmıştı.Şeyma Demir'in cansız bedeni olaydan 2 gün sonra bulunarak Akçağıl Köyü'nde; Hasan Aydoğan'ın cansız bedeni ise aylar sonra bir çoban tarafından bulunmuş ve ardından Dedeli Köyü'nde defnedilmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.