grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Servis Şoförü Çocuğa Cinsel İstismardan Yargılandı

Kırşehir'de servis şoförünün 17 yaşındaki lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yapılan duruşmada zanlı verdiği ifadelerin ardından tutuklandı

Asayiş Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 21:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay 2021 yılı kasım ayında meydana geldi.İddiaya göre bir lisede öğrenim gören 17 yaşındaki F.K. , M. Y.'nin kullandığı servis aracına bindi.Bir süre sonra araçtaki diğer öğrencileri evlerine tek tek bırakan M. Y., genç kıza , 'işim çıktı'' diyerek servis aracını ıssız bir yere sürdü.Daha sonra aracı park eden zanlı, kapıları kilitleyerek öğrenciye cinsel istismarda bulundu.Öğrencini şikayeti üzerine , çocuğa cinsel istismardan tutuklanan M.Y., 6 gün sonra yapılan itiraz üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.İstismar mağduru kız öğrencinin pantolonunda zanlıya ait şüpheli DNA örneği  tespit edildi.Söz konusu rapor mahkemeye sunulmasına rağmen M.Y.'nin tutuklanması talebi reddedildi.

''ATARKEN BULAŞMIŞTIR''

Çocuğa cinsel istismardan görülen davanın duruşması Kırşehir Ağır ceza hakimliğinde gerçekleştirildi.Servis şoförü M.Y. , kız öğrenciye herhangi bir cinsel münasebette bulunmadığını, karşı tarafın yalan söylediğini ve kızla baş başa konuştuğu sırada kızın sesinden ve fiziğinden etkilenerek elinde bulunan peçeteye boşaldığı belirtti.Pantolona bulaşan DNA örneğinin de o sırada peçeteyi atarken bulaşmış olabileceğini ifade etti.

''GELECEĞİMİ MAHVETTİ''

Göz yaşları içerisinde ifade veren F.K. ise , M.Y.'nin ''işim çıktı, kısa sürecek'' dedikten sonra aracı ıssız bir yere götürdüğü ve aracın kapılarını kitlediğini belirterek, ''daha sonra hızla üzerime geldi ve elbiselerimi çıkardı.Engel olmak için çok çabaladım ama başaramadım.Çok korktum sesimi bile çıkaramadım.Kıyafetlerimi çıkardıktan sonra cinsel münasebette bulundu.Gözü dönmüş gibiyldi.psikolojim bozuldu, geleceğimi mahvetti, şikayetçiyim'' sözlerini kaydetti.

Duruşma eksik evraklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, zanlı tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.