grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

“DOKTOR DÖVÜYORUZ”a Suç Duyurusu …

Hekim Birliği Sendikası, Samsun’da bir sokak röportajında “Şu an biz doktor dövüyoruz. Şu an doktorları beğenmiyoruz, Doktor dövüyoruz. O rahatlık. Daha bunun ötesi yok.” ifadelerini kullanan yurttaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 23:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News
 

“DOKTOR DÖVÜYORUZ”a

Suç Duyurusu …
 
Hekim Birliği Sendikası, Samsun’da bir sokak röportajında “Şu an biz doktor dövüyoruz.  Şu an doktorları beğenmiyoruz, Doktor dövüyoruz. O rahatlık. Daha bunun ötesi yok.” ifadelerini kullanan yurttaş hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Hekim Birliği Sendikası Hukuk Müşaviri Av. Ümit Erdem tarafından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusu dilekçesinde, Samsun’da yapılan röportajı veren kişinin Türk Ceza Kanunu’nun “suç işlemeye tahrik”, “suçu ve suçluyu övme” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” başlıklı maddelerinden cezalandırılması talep edildi.

Samsun emniyetinin MOBESE kameralarından, yüz tanıma sistemi ile, röportajı veren kişinin tespiti için çalışma başlattığı öğrenildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.