grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

Kırşehir'de ''Yerli Malı Haftası'' dolayısıyla okula getirilen yiyeceklerden yiyen 15 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 20:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Merkeze bağlı Cacabey Ortaokulu'nda meydana geldi.Yerli Malı Haftası kutlamak için evlerinden yiyecek getiren 6. sınıf öğrencileri, bu yiyeceklerden yedikten sonra karınlarının ağrıdığını ve midelerinin bulandığını belirttiler.Okul görevlileri durumu hemen hastaneye bildirdi ve okula ambulanslar sevk edildi. Hastaneye sevk edilen ve tedavi altına alınan 16 öğrencinin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Cacabey Ortaokulunda yapılan Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından getirilen yiyeceklerden kaynaklanan ve 16 öğrencimizde görülen karın ağrısı şikâyeti nedeniyle okul müdürlüğü tarafından sağlık ekiplerine haber verilmiştir. Bu öğrenciler sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edilmiştir. Sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenelerinin ardından ciddi bir durum olmadığı tespit edilmiş ve öğrencilerimiz hastanede yapılan ilk kontrol ve tedavilerinin ardından evlerine gönderilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.