grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

GIDA DENETİMLERİNE DEVAM

Kırşehir’de Tarım ve Orman İlçe Müdürlükleri gözlemlere ve denetimlere aralıksız devam ediyor…

Gündem Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 21:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

     Yağışların ve sıcaklıkların dengesizliği ve sebebiyle tahıl üretim alanlarında başta sarı ve kahverengi pas olup olmadığı gözlemlendi. Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı İlçe Müdürlüklerinin saha çalışmaları devam ediyor. Kırşehir’in Boztepe ilçesinde hububat ekili alanlarında ve mercimek üretim alanlarında hastalık zararlı kontrolleri ve bitki gelişim durumu gözlemlendi.
“GIDA DENETİMLERİNE DEVAM EDİLDİ”
          Akpınar ilçemizde ise ilçe genelinde ekipler gıda denetimlerine devam etti. Akpınar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, gıdaların tazeliği ve paketli gıdaların son kullanım tarihleri kontrol edilerek denetim gerçekleştirdi. Denetimlerini, gıda tazeliği ve genel temizlik kurallarına yönelik de gerçekleştiren ekipler, ayrıca market reyonlarındaki ürün fiyatlarını kontrol etti. Vatandaşların gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için esnaflara gerekli uyarılarda bulunulduğu belirtildi. Ekipler; halkın huzur, esenlik ve sağlığı için gıda denetim ve kontrollerini aksatmadan sürdürmeye devam edeceklerini bildirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.