grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Mahalleliler O Projeye Akın Etti

Kırşehir Belediyesi tarafından Yenice Mahallesi'nde yapımı gerçekleştirilen Kültür Evi ve Park alanı mahallilerin akınına uğruyor.

Gündem Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 00:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'in en büyük Mahallesi olan Yenice Mahallesi'nde Başkan Selahattin Ekicioğlu'nun talimatıyla yapımına başlanan ve tamamlanan Kültür Evi ve Park Alanı projesi büyük beğeni topluyor.7 dönüm alan üzerine kurulu proje neredeyse tamamlandı ve mahalliler büyük özlem duyduğu sosyal etkinlik alanına kavuştu.

Aralık ayına rağmen havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar, çocuklarını da yanlarına alarak Yenice Mahallesi Kültür Evi ve Park Alanına akın ettiler.Yoğun nüfusuna rağmen sosyal alan yetersizliği bulunan Yenice Mahallesi'nde böyle bir alana ihtiyaç olduğunu kaydeden vatandaşlar Başkan Selahattin Ekicioğlu'na teşekkür ettiler.

Bugüne kadar Yenice Mahallesi'nde böyle bir proje gerçekleştirilmediğini kaydeden vatandaşlar, ''çok güzel bir parkımız oldu.Çoluğumuz çocuğumuz çok mutlu.Sabah kalkıp geliyoruz, kahvaltı yapıyoruz.Çocuklarımızı getiriyoruz burada mutlu oluyorlar'' dedi.

 Oyun alanlarının tadını doyasıya çıkaran çocuklar ise parkı çok beğendiklerini kaydederek böyle bir eser kazandırdığı için Başkan Ekicioğlu'na kucak dolusu teşekkür ettiler.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.