grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Sel Baskınlarına Hazırlanıyor

İklim değişikliği ile birlikte etkisini göstermeye başlayan ani yoğun sağanak yağışlar, ülkemizde sel baskınlarına yol açmaya başladı. Kırşehir Belediyesi, kenti olası sel baskınlarına karşı hazırlıyor.

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 23:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Küresel ısınmanın sonucu olarak iklim değişikliği ile birlikte ülkemizde ani sel baskınları ve felaketleri görülmeye başlandı.Son dönemde yaşanan ve gittikçe artmaya başlayan bu durum karşısında Kırşehir Belediyesi de şehri, olası sel baskınlarına karşı hazırlamak için yağmurlama hattı çalışmalarına son sürat devam ediyor. 

 

Geçtiğimiz haftalarda Selgah Deresi’nden Kılıçlı Köprüsü’ne bağlantı noktasında ve Ahi Evran Külliyesi etrafındaki yağmur suyu hattındaki boruları değiştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi’nde de yağmur suyu borularını yerleştiriyor.

 

 

Yapılaşmanın az olduğu bölgelerdeki sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarını hız kesmeden sürdürülürken, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da amaçlarının Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak ve gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir kent bırakmak olduğunu açıkladı.

 

 

Belediye Başkanı Ekicioğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesindeki yollarda yağmur suyu hattının yapıldığını ifade ederek, söz konusu bölgede de Altyapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz üstyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanacağını ifade etti. Başkan Ekicioğlu, “Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimizin daha modern ve alt yapı ile üst yapısı da güçlendirilmiş bir şehirde yaşamalarını sağlamaktır.” sözlerini kaydetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.