grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de FK'da Transfer Çalışmaları : 4 Yeni Takviye

Kırşehir FK, devre arası transfer sezonunda takıma 4 yeni oyuncu kazandırdı.

Spor Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 23:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2. ligde mücadele eden ve ligde beklenen performansı veremeyen Kırşehir FK, devre arası transfer sezonunda takıma 4 yeni takviye yaptı.Ayrıca kulüp 4 oyuncu ile yolların ayrıldığını duyurdu.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:


Takımımız Kastamonuspor'dan stoper Emre Can Coşkun ile 1.5 yıllık, Atakaş Hatayspor'dan orta saha Selimcan Temel ile yarım sezonluk kiralık, Edirnespordan stoper İsmail Karakaş ile de 1.5 yıllık olarak sözleşme imzalamıştır. Ayrıca santrafor Hacı Ömer Doğru'nun da lisansı çıkarılarak A takım listesine ilave edilmiştir.
Oyuncularımızdan ise stoper Ali Fırat Okur ve Serdar Yazıcı, orta saha Mehmet Ersavaş ve kanat oyuncusu Cerem Talha Dinçer ile yollarımız ayrılmıştır. Kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder başarılar dileriz. Genç oyuncularımızdan Hüseyin Can Öztürk ve Güneş Güventürk ise kiralık olarak yollanmıştır.
Trasfer çalışmalarımız devam etmekte olup, gerçekleşen transferlere dair bilgilendirmeler yapılacaktır.

Kırşehir FK ligde 15 puanla 16. sırada yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.