grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Çanakkale Kahramanı Anısına Park Projesi Tamamlanıyor

Kırşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kayseri Karayolu üzerinde; Çanakkale Kahramanı Kırşehirli Mehmet Çavuş ve 400 şehidimiz anısına inşa edilen Park Projesinde sona yaklaşıldı.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 23:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çanakkale Savaşı'nın en önemli kahramanlarından olan ve savunduğu tepeye cesarettepe adını verdiren Kırşehirli Mehmet Çavuş ve Çanakkale'de şehit düşen 400 Kırşehirli asker anısına inşa edilen anıt park projesinde sona gelindi.

 

 

Kırşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kayseri Karayolu üzerinde inşa edilen Park projesi ile Kırşehirli Mehmet Çavuş'un isminin yaşatılması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

''KIRŞEHİRLİ MEHMET ÇAVUŞ'UN ADINI YAŞATARAK GELECEK KUŞAKLARA AKTARACAĞIZ''

Tamamlanmak üzere olan ve Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan Kırşehirli Mehmet Çavuş Cesarettepe Kahramanlık Parkı projesi'ni yerinde gezen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Söz verdik yapıyoruz.Mehmet Çavuş Cesarettepe Kahramanlar Parkı Çalışmamızda sona yaklaştık.

Çanakkale Savaşı’nın kahramanlarından Kırşehirli Mehmet Çavuş’un da adını yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmayı amaçladığımız Park alanımızda  şelale, modern kent mobilyaları ve aydınlatmaları ile tüm Kırşehir’e hitap ederken yol güzergâhında şehirlerarası geçiş yapanlara da anlamlı bir mesaj vermiş olacağız '' dedi.


 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.