grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Gündemini Sarsan Olay

DNA Şaşkınlık Yarattı: Pek çok insanın kafasında soru işareti bıraktı.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 22:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Betül ve Veysel Yurulmaz çiftinin yaşadığı aldatma olayında tıp dünyasını şok eden bir gerçekle karşı karşıyayız. Kırşehir gündemini sarsan bu olay, Esra Erol'un programında büyük bir ilgiyle takip edildi. Vatandaşlar, bu olayın doğruluğunu Google üzerinden araştırmaya başladı. İkizlerin babasının farklı olabileceği düşüncesi, pek çok insanın kafasında soru işareti bıraktı.

 

Esra Erol programında ortaya çıkan gerçekler

Esra Erol'un programına katılan Betül Yurulmaz, 12 yıllık kocası Veysel Yurulmaz'la olan evliliklerinin son yıllarda sıkıntılı geçtiğinden bahsetti. Betül, kocası Veysel Yurulmaz'ın 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak amacıyla gittiğini, fakat bir süre sonra Özge isimli bir kadından ikiz çocukları olduğunu öğrendiğini belirtti.

 

Yurulmaz, "Severek evlendik ve bir oğlumuz var. Fakat son yıllarda evliliğimizde sorunlar yaşadık." dedi.

Veysel Yurulmaz'ın, Özge'den olan ikiz bebekler ile yapılan DNA test sonuçlarına göre, sadece bir bebekle biyolojik bağlantısı olduğu ortaya çıktı. Bu durum, tıp dünyasında büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. İkizlerin, aynı anneden fakat farklı babalardan olabileceği düşüncesi, pek çok insanı hayrete düşürdü.

Bu olay, tıbbi literatürde nadiren karşılaşılan bir durumu gündeme getirdi ve konuyla ilgili detaylı araştırmaların yapılması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.