grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu: Halkımızın istek ve beklentileri bizler için önemli

Ekicioğlu: Halkımızın istek ve beklentileri bizler için çok önemli. Sıkılmadık el bırakmayacağız. sokağın sesi benim için çok önemli

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 22:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiği günden beri saha ziyaretlerinde bulunarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. 7 Şubat 2024 Çarşamba günü milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte şehir merkezindeki esnafla ve hemşehrilerimizle buluşan Başkan Ekicioğlu, görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

 

Ortak akıl ile yönetim vurgusu

Hemşehrilerimizle yaptığı görüşmelerde onların beklenti ve önerilerini de dikkate alan Başkan Ekicioğlu, şehri ortak akılla yönetmenin önemine vurgu yaptı.

 

Ortak akıl ile yönetim vurgusu

Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında bundan sonra da tüm ekipleriyle birlikte hizmet odaklı çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir’i ortak akılla yöneterek daha yaşanılır bir şehir yapma noktasında halkımızla buluşmaya bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi. 

 

Ortak akıl ile yönetim vurgusu

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.