grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli İş İnsanından Gönülleri Fetheden Hareket

Kırşehirli İş İnsanı Mustafa Düğer, ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında 1 Milyon TL kazanan Rabia Birsen Güvercin'in çok pahalı olan estetik protez kol masrafını ücretsiz karşılayacak.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 01:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik soruyu açtıran ve yarışmayı kazanan Rabia Birsen Güvercin'in hikayesi tüm Türkiye'yi derinden etkiledi.Geçtiğimiz yıl kurban bayramında kolunu, kıyma çekme makinesine kaptırarak kaybeden Rabia'nın eli bilekten ampute edildi.Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunu olan 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin, parayla estetik kol protezi yaptırmak istediğini açıklamıştı.Rabia'ya destek Ortotek'in sahibi Kırşehirli iş adamı Mustafa Düğer'den geldi.

''ÇOK MUTLU OLDU, BİZLER DE ÇOK MUTLU OLDUK''

Güvercin'in protez masraflarını ücretsiz karşılayacağını söyleyen Kırşehirli iş insanı protez üreticisi Mustafa Düğer, "Rabia kızımızı televizyonda izledim. Açıklamalarını dinledim. Bir baba olarak çok etkilendim.Benim de onun yaşlarında bir kızım var. Bir protez kullandığını gördüm. Çok etkileyici bir konuşması oldu. Ben de bu işlerle uğraşan bir vatandaş olarak üzerime sorumluluk düştüğünü hissettim. Rabia kızımızın istemiş olduğu, ekranda söylediği estetik kol protezini yapacağımı kendisine ilettim. Kendisine ulaştım ve bu konuyu görüştüm. Bizim tarafımızdan kendisine ücretsiz bir şekilde karşılanacağını ilettim. Çok mutlu oldu. Bizler de çok mutlu olduk" diye konuştu.

PROTEZ 2 YA DA 3 AY İÇERİSİNDE ÜRETİLECEK

Rabia Birsen Güvercin ile tekrar iletişime geçeceklerini belirten Mustafa Düğer, "Bizimle buluştuğu andan itibaren elinin ölçülerini alacağız. Bu protezin yapım süresi çok kısa bir sürede olmuyor. Estetik bir kol protezi olduğu için biraz zaman alabiliyor. Estetik olması sebebiyle çok hassasiyet ve özen gösterilmesi gerekiyor. Bunun yapım süresi 2-3 ay sürecek ve kendisine teslim edeceğiz. 60 ülkeye protez dalında ihracat yapıyoruz. Rabia'nın da ihtiyacını karşılayınca bir 60 ülkeye daha ihracat yapmış kadar mutluluk ve huzur duyacağız" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.