grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kızılırmak'a Giren 2 Kardeş Boğularak Can Verdi

Avanos'ta serinlemek için Kızılırmak'a giren 2 kardeşi boğularak feci şekilde can verdi.

Asayiş Yayın: 06 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 06.08.2023 11:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde oturan Ertaş ailesi, Avanos ilçesi Alaattin Mahallesi Şehit Demet Sezen Parkı’nda piknik yaparken, ailenin oğulları Galip ve Hüseyin saat 11.30 sıralarında serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne girdi.

Bir süre sonra kardeşler, suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden Salim Ertaş, suya girip oğullarından Galip’i çıkardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hüseyin Ertaş da ekipler tarafından, nehre girdikleri yere yaklaşık 200 metre mesafede bulunarak sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, 2 kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi.

Hüseyin ve Galip Ertaş kardeşlerin cenazeleri, Nevşehir Devlet Hastanesinde yapılan otopsi işlemlerinin ardından aile tarafından teslim alınarak Derinkuyu ilçesine getirildi.

Burada kılınan cenaze namazına, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Galip ve Hüseyin Ertaş kardeşler, kılınan namazın ardından Derinkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

SUYA GİRİP KAYBOLDU

Yine Nevşehir Avanos ilçesinde Ahmet Özalp ile Yusuf Bozkuş (35), Kızılırmak’ta gezintiye çıktıkları botun alabora olması nedeniyle suya düştü.

 

 

Özalp yüzerek kıyıya çıkmayı başarırken, Bozkuş ise akıntıyla sürüklenerek kayboldu. Arama kurtarma çalışması başlatılırken Konya’dan da dalgıçlar bölgeye sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.