grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İktidarı Eleştiren Mustafa Kılıç, Kırşehir Projelerini Tek Tek Sıraladı

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, Kırşehir'e yapılmayan hizmet dolayısıyla iktidar partisinin temsilcilerini eleştirerek yapacakları projeleri tek tek sıraladı.

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 23:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

İŞTE ZAFER PARTİSİ KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA KILIÇ'IN O AÇIKLAMASI :

Malumunuz  son günlerde her siyasi partinin adayları Kırşehir için yapacaklarını ve projelerini açıklamaya çalışıyorlar, bazıları hiç buna ihtiyaç bile duymuyor. Her halde kesin kazanacaklarını düşünüyorlar. 


21 Yıllık tek başına iktidar olan iktidar partisi, 21 yılda Kırşehir’e ne gibi üretim sahası ve işsizliği önleyici bir projeyi uygulayıp hizmete geçirdiler. O nu bırakın, bu hızlı tren hattı ne oldu, Vali konağı ne oldu, Hava limanı ne oldu, Çevre yolu ne oldu, hepsi yalan oldu değilmi!!  Zaten olmayacaktı !  Neden mi ; liderlerinin  ehliyetsiz,  liyakatsız veya torpil ile amir , müdür , yönetici yapıp sonrada lidere hizmet edecek, memur olarak gönderdiği beceriksiz adamları milletvekil adayı yapmaları sonucunda bunlar  Kırşehir’e ne katabilirler ki? Hiçbir şey, nitekim öyle olmadı mı ?


Seçim zamanı , illere göndilen bakanlar, hergün yeni bir açılış programı yaparlar, yeni bir yalan sunarlar,  4 yıl önce yalandan bir temel atıp, 4 yıl sonra tekrar yeni bir projeymiş gibi tekrar temel atmalar veya 4 yıl önce hizmete geçmiş bir yeri, yeniymiş gibi bir daha açılış yapmaları ne kadar doğru ve etiktir. 


Kırşehir’liyi artık boş ve yalan vaatlerle kimse kandıramayacak.  Ben Emekli Akademisyen olarak,3 yıl önce emekli olduktan sonra  memleketim Kırşehir’e yerleştim.  2 Yıldır Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı olarak görev yaptım. Köy köy gezdim, İlçe ilçe gezdim, Kırşehir’in mahallerini gezdim, Sorunları tespit ettim ve neler yapabilirizi planlayıp 2 yıl boyunca en az maliyetle, en verimli şekilde, üretim sektörüne yönelik ve işsizliği nasıl önleyebiliriz şeklinde projeler hazırladık ve bugün Zafer Partisi Kırşehir Milletvekil Adayı olarak karşınıza çıktım. 


Bizler 13 milyon sığınmacı ve mülteci olan Suriyeli, Afganlı ve diğer ülke vatandaşlarını geri göndereceğiz diyoruz.  Türk Milletini 2 kutuplaştırılmış ittifak arasına sıkıştırılmış olmaktan kurtarmak için 3.cü bir ittifak olan Ata İttifakı'nı kurarak , Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisi bir adayınız olarak bütün vatenseverleri  birleşmeye davet edip, zafer partisine destek vermenizi istiyorum. Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi , muhafazakar ve vatansever hemşerilerim, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Ata İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a destek vermenizi, Milletvekilliği seçiminde ise çalışkan, üretken, Kırşehir’i bilen, eli çantalı olmayan, Kırşehir için projesi olan, milletvekili olmak için değil, millete hizmet etmek isteyen kişiye oy verin diyorum.Sizleri , sevgiyle, saygıyla , muhabbetle kucaklıyorum. Allah’a emanet olun.  Kazanan Kırşehir olsun.

 

İŞTE MUSTAFA KILIÇ'IN KIRŞEHİR İÇİN YAPMAYI TAAHHÜT ETTİĞİ PROJELER :

A— 3 AŞAMALI ATÖLYE ÜRETİMİ İŞLETMECİLİĞİ:
1.AŞAMA:SPOR, TEKNİK DONANIM MALZEMELERİ , ATÖLYE ÜRETİMİ İŞLETMECİLİĞİ:
(EN AZ 75 SEKTÖRDE, 45 sektör KAMAN, 30 SEKTÖR BOZTEPE’de olacak).


 2.AŞAMA: TÜM ARAÇ VE OTO PARÇALARI YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ ATOLYE İŞLETMECİLİĞİ (EN AZ 75 SEKTÖRDE, 45 sektör Mucur, 30 sektör AKÇAKENT’e olacak).


3.AŞAMA: TÜM İNŞAAT SEKTÖRÜ, TEKNİK DONANIM MALZEMELERİ, ATÖLYE ÜRETİMİ İŞLETMECİLİĞİ:(EN 75 SEKTÖRDE, 45 sektör ÇİÇEKDAĞI, 30 sektör AKPINAR’da olacak).

Ana ambarı, deposu, pazarlama , ürün tanıtımı, marka oluşumu, ürün nakliye ve sevkiyat merkezi, sipariş alma ve belirleme merkezi ise KIRŞEHİR olacaktır. 


B-- KIRŞEHİR/KIZILIRMAK HATTI, SULAMA, TATLISU VE KERVANSARAY HANI SOSYAL TESİS VE HALK PLAJI PROJESİ
1-Aşama: PİSSU ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜMÜ PROJESİ, 


2-Aşama: KIZILIRMAK SUYU BİYOLOJİK ARITMA VE İÇME SUYU PROJESİ,


3-Aşama: KIRŞEHİR KESİKKÖPRÜ-KERVANSARAY  HAN’I SOSYAL TESİS VE HALK PLAJI,


C--KIRŞEHİR ŞEHİR İÇİ ULAŞIM 10 HATLI TELEFERİK VE METRO ANA HAT BELİRLEME PROJESİ


D--KIRŞEHİR/KARAKURT KAPLICISI SAĞLIK TURİZMİ VE TERMAL ISITMALI SERACILIK TESİSLERİ PROJESİ


E--MUCUR VE KEPEZ KÖYÜ YER ALTI ŞEHRİ TURİZMİ PROJESİ


F--ÇUĞUN GÖLETİ ,BOZTEPE BAĞ VE MEYVE BAHÇELERİ ÜRETİM SAHASI VE BOZTEPE HAYVAN KESİM VE ET ENTEGRE TESİS PROJESİ


G--SEYFE GÖLÜ KUŞ CENNETİ ,KUŞ GÖZLEM VE DOĞA TURİZMİ PROJESİ


H--KAMAN CEVİZ PROJEMİZ


I--KIRŞEHİR MERKEZDE, SPOR - KAMP EĞİTİM MERKEZİ, SPOR  SAHA VE SALONLARI KAMPÜSÜ PROJESİ


İ--PİKNİK VE KAMPİNG ALANLARI PROJESİ


K--TARIMA DAYALI ÜRÜNLER PAKETLEME TESİSİ VE MEYVECİLK SOĞUK HAVA DEPOSU, MEYVE SUYU FABRİKASI PROJESİ


L--MEHMET ÇAVUŞ MESLEK LİSESİ VE HABİB ARIÖZ ÇIRAKLIK EĞİTİM OKULU, NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR LİSESİ PROJESİ


M--KALE – VENEDİK VE ÇEVRE DÜZENLEME PROJESİ (KIRŞEHİR BELEDİYESİ VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİYLE)


N--KIRŞEHİR OTOPARK PROJESİ(5 BÖLGEDE OTOPARK)KIRŞEHİR BELEDİYESİ VE ÇEVRE BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİYLE


O--TARİH VE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA PROJESİ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.