grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de MHP'nin Kritik Yerel Seçim Toplantısı

MHP İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi. İl Başkanı Arif Kılıç'ın öncülüğünde Belediye Başkan aday adayları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. MHP İl Başkanı Arif Kılıç, toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset Yayın: 13 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 13.10.2023 23:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Başkanlığı tarafından mevcut aday adayları ile yerel seçimlere hazırlık çalışması toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Arif Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Yasin Berktaş, Belediye Başkan A.Adayları Prof.Dr İbrahim Uzun, Mimar Yusuf Yağmur, iş insanı Adem Adalı ve mimar Kaan  öztürk katıldı. Yaklaşmakta olan yerel seçimlere hazırlık olması açısından aday adaylarının görüşleri ve belediye seçimleri ile ilgili yaptıkları ve yapmakta olduklar çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldıu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından yerel seçimler içinde MHP'nin ve adayların özellikle ilimiz genelinde başarılı sonuçlar alması konusunda çalışmalar değerlendirildi.

 

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan MHP İl Başkanı Arif Kılıç şu ifadelere yer verdi :

''Türkiye 100. Yılında bu kadim şehir Kırşehir hak ettiği hizmet, yatırım ve belediyecilik açısında gereken destekleri almayı en çok hak eden şehirlerden birisidir. Çevremize bakıldığında türizm, ulaşım, sanayi ve belediye hizmetleri açısında Kırşehir en az yararlanan iller arasındadır.  Bu durumun sebebinin milletvekilliği ve belediye başkanlığı açısından merkezi yönetimlerle olan bürokratik ilişkilerin yeterince güçlendirilemediği ve Ankara’ya Kırşehir sorunlarının anlatılamadığı veya ekin rol alınamadığıdır'' dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde olduğu gibi ön almış ve yerel seçimlere ilişkin temalarını herkesten önce belirlemiş, yerel seçim çalışmalarına hız vermiş, bölgesel toplantılarına başlamıştır. İl ve İlçe Belediye başkanlıklarına aday adayı olan veya olabilecek parti mensuplarımızla birlkte zaman kaybetmeden çalışmalara başlamaları, vatandaşlarımıza parti politikalarımızın anlatılması konusunda önemli temalar belirlemiştir. Başkan aday adayları ile başta aşağıdaki temalar;  


- İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe
- Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru
- Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar
- Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye
 
Anlayışı ile çalışmalarına devam etmeleri konusunda fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımızın birlik ve beberlik içerisinde el birliği ve gönül birliğiyle herhangi bir ayrışmaya meydan vermeden çalşmalarına devam ettiği ve bu heyecanla devam edeceği beyan edilmiştir. Belediye başkan aday adaylarımızla benzer toplantı ve çalşmaların zaman zaman yapılması ve Kırşehir genelinde ne tür çalışmaların ön planda tutulması gerektiği ve mevcut hizmetlerin durumu, yetersiz olduğu düşünülen hizmetlerin nasıl güçlendirilebileceği ve önerilerin neler olabileceği konsunda çalışılacağı görüşülmüştür. Bu çalışmaların vatandaşlarımıza yansıtılması ve sahada Milliyetçi Hareket Partisi görüşlerinin daha iyi anlatılması gerektiği sonucuna varılmıştır.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.