grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

CHP İl Başkanlığındaki Görev Değişimi Yapıldı.

Kırşehir CHP'nin bir önceki dönemdeki İl Başkanı Baran Genç, tekrar il başkanı olarak atandı.

Siyaset Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 22:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

 

Kırşehir CHP'de, eski İl Başkanı İsa Şahin'in istifası sonrasında yaşanan yönetim değişikliği, partide önemli bir dönüm noktası oldu. Şahin'in istifasının ardından, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile disiplin kurulu üyeleri dahil 80 üyenin de görevlerinden istifa etmesi, partide bir deprem etkisi yarattı.

 

Baran Genç'in Yeniden İl Başkanı Olması

Bu değişikliklerin ardından, Kırşehir CHP'nin bir önceki dönemdeki İl Başkanı Baran Genç, tekrar il başkanı olarak atandı. Genç'in yeniden göreve gelmesi, partide yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor.

 

Yerel Seçimlere Doğru CHP'de Yeniden Yapılanma

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, bu yönetim değişikliği, Kırşehir CHP'nin seçim stratejisini ve yapılanmasını önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. Genç'in liderliğinde, parti yeni bir ivme kazanmayı hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.