grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Türküsünü Öyle Bir Seslendirdi ki

''Sen Türkülerini Söyle'' yarışmasının süper finalinde İbrahim Yıldız, seslendirdiği ''Bir Ayrılık Bir Yoksulluk'' türküsüyle büyük beğeni topladı ancak finale çıkamadı. İzleyiciler İbrahim Yıldız'a haksızlık yapıldığını düşünüyor

Sanat Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 21:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Jürisinde İsmail Altunsaray, Cengiz Özkan, Aysun Gültekin, Öykü Gürman ve Emre Yücelen'in olduğu Sen Türkülerini Söyle yarışması, 2. süper finalini gerçekleştirdi. Sen Türkülerini Söyle yarışmasına Kırşehir'e 40 kilometre uzaklıktaki Abuşağı Köyü'nden katılan İbrahim Yıldız, hem duruşu ve karakteriyle hem de seslendirdiği Kırşehir türküleriyle gönüllerde taht kurdu.

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının 2. süper finalinde , ''Bir Ayrılık Bir Yoksulluk'' türküsünü seslendiren İbrahim Yıldız, büyük beğeni topladı.4 kez haftanın birincisi olan İbrahim Yıldız'a süper finalde İsmail Altunsaray'dan 10 tam puan verilirken diğer jüri üyeleri ise 9'ar puan verdi.Yıldız, 1 puanl finali kaçırırken izleyiciler bu duruma büyük tepki gösterdi.Finale çıkamayan İbrahim Yıldız'ın performansı izlenme rekoru kırarken türkü yerine gazel okuyan diğer yarışmacıların finale çıkması, haksızlık olarak nitelendirildi.

Finale kalan Ömer Ahmet Turhan oldu. Finale kalan iki sanatçı Ömer Ahmet Turhan ve Ali Açıkyol yarıştı ve Ömer Ahmet Turhan 1. olarak 500 bin TL nin sahibi oldu.

Gönüllerin şampiyonu olan İbrahim Yıldız'ı tebrik ediyor bundan sonraki sanat yaşamında başarılar diliyoruz.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.